Trends magazine coververhaal - Nieuwbouwkoopjes in Marbella

Mr. Christian Stoop voor Trends Magazine: Stappenplan voor een aankoop in Spanje

Het coververhaal van Trends magazine deze week stelt dat de Belg tuk blijft op een tweede verblijf in het buitenland. Favoriete buitenland van de Belg is Spanje. Het aantal gekochte panden is in tien jaar bijna verachtvoudigd.

Veiligkopenspanje en in het bijzonder mr. Stoop werden voor dit coververhaal geconsulteerd door Trends Magazine. Mr. Stoop leverde zijn bijdrage in de vorm van een stappenplan voor een probleemloze aankoop in Spanje.

Read More
Nieuwsbrief mei 2019

Bezoek onze stand op de Second Home Expo te Antwerpen op 18 & 19 mei 2019

Veiligkopenspanje, uw juridische partner bij uitstek voor het realiseren van uw Spaanse vastgoeddroom, is present op de Second Home Expo te Antwerpen. Dé beurs bij uitstek waar u zich kan oriënteren en informeren over het aankopen van een tweede verblijf. 

Read More
Nieuwsbrief maart 2019

“Elke dag kopen elf Belgen een woning onder de Spaanse zon”. Volgens deze krantenkop, op 14/08/2018 gepubliceerd in de Tijd, blijkt de Spaanse vastgoedmarkt voor veel Belgen nog steeds een hot item te zijn.

Net zoals vorig jaar zal Reyns Advocaten – wederom in samenwerking met onze vaste partner in Spanje (mr. Rafael FONTAN - Marbella) – een voordracht houden waarbij enkele juridische en fiscale aspecten binnen de Spaanse vastgoedmarkt zullen worden toegelicht.

Read More
Nieuwsbrief oktober 2018

Reyns Advocaten breidt haar dienstverlening in Spanje uit

Reyns Advocaten is uw partner bij uitstek voor de realisatie van uw Spaanse vastgoeddroom. Sinds enige tijd begeleiden wij u vanuit het comfort van onze Belgische kantoren bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen.

Read More
Nieuwsbrief augustus 2018

We schrijven 1983. Het Italiaanse (!) duo Righeira scoorde een monsterhit met ‘Vamos a la playa’. Om en bij 35 jaar later is de titel van deze hit nog altijd brandend actueel : Spaans vastgoed wordt terug meer en meer als solide investering gezien door buitenlanders, onder wie de Belgen.
 
‘De Tijd’ kopt op 14 augustus jl. “Elke dag kopen elf Belgen woning onder Spaanse zon”. De cijfers die in dit krantenartikel de revue passeren liegen er niet om. In 2017 kochten bijna 61.000 buitenlanders een huis in Spanje, 3.900 huizen daarvan werden verkocht aan Belgen. 2018 kondigt zich nu al aan als recordjaar… .

Read More